PERNILLA RAMSLÖV ÄR NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNLIGA ENTREPRENÖR 2021

Dagens Industri har utnämnt Pernilla Ramslöv, VD och grundare till NOX Consulting, till Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör 2021. Pernilla vinner utmärkelsen för andra gången på kort tid och fortsätter att visa vägen för att framgångsrika bolag är de som ger kraft och kärlek till andra.

“Det känns fantastiskt att få den här utmärkelsen. Det här är ett pris som jag delar med alla otroligt kompetenta medarbetare på NOX som varje dag gör skillnad för våra kunder och konsulter. Jag är stolt över att det arbete som vi driver kopplat till egenföretagande, ledarskap och hållbarhet uppmärksammas på det här ärofyllda sättet. Detta pris sporrar oss att göra ännu mer och bli ännu bättre” - Pernilla Ramslöv

NOX Consulting drivs med en stark vision att forma morgondagens arbetsmarknad och förändra synen på organisation, kompetens och ledarskap. Genom att bryta mönster i en traditionell bransch har de framgångsrikt lyckats bygga en ny typ av bolag i den starkt växande gigekonomin. 

Se hela intervjun med Pernilla här

Hela listan över de Sveriges 125 mäktigaste kvinnor publiceras på måndag 8/3 på Di.se

Pernilla Ramslöv har tidigare vunnit utmärkelserna Årets VD (2019),  Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör (2019) och Årets kvinnliga stjärnskott (2020).

PERNILLA RAMSLÖV ÄR NÄRINGSLIVETS MÄKTIGASTE KVINNLIGA ENTREPRENÖR 2021
Lisa Hartikainen 18 november, 2022
Dela detta inlägg
"IDAG BEHÖVER ALLA FÖRSTÅ TEKNIK, OAVSETT YRKESROLL"