PERNILLA VINNER EUROPEAN CEO AWARDS I KATEGORIN IT-CONSULTING

Pernilla Ramslöv, VD på NOX Consulting, har blivit utsedd till vinnare av European CEO Award 2023 i kategorin IT-Consulting. 

- Det finns så många duktiga ledare i IT-branschen både i Sverige och i Europa, så jag känner mig verkligen extra hedrad att få ta emot det här prestigefyllda priset. Det är ett tydligt bevis på att vi på NOX vågar gå vår egen väg, att vi jobbar med hållbarhet med en stark vilja att göra skillnad på riktigt och att vi alltid sätter långsiktiga relationer före kortsiktiga vinster, säger Pernilla.

Tidskriften European CEO nominerar och utser varje år VD:ar som visar på en exceptionell kompetens, ledarskapsstil och nyskapande inom sina respektive branscher samt spelar en avgörande roll i att forma och driva framgångsrika företag. Utmärkelserna är ett sätt att hylla toppchefer som gör skillnad i den europeiska och globala ekonomin, och kriterierna som används vid bedömningen inkluderar bland annat marknadsvärde, hållbarhet, intern strukturering, externa tillväxtpolitik, strategiska mål och operationell transparens.

I motiveringen lyfts Pernillas outtröttliga drivkraft och dedikation i rollen som VD och hennes förmåga att leda NOX Consulting och skapa tillväxt under bolagets resa, även under Covid-19. 

- Alla som driver bolag vet att det är ett lagarbete. NOX hade inte varit det vi är idag utan alla fantastiska medarbetare. Det är en ynnest att vara ledare för ett så kompetent och underbart team, fortsätter Pernilla.

Se listan över alla vinnare 2023 här


Om European CEO Awards
European CEO är en ledande prenumerationsbaserad tryckt och online-publikation som levereras kvartalsvis till ledande verkställande direktörer i 28 länder över hela Europa. Publikationen har sedan 2015 delat ut pris till ledare och toppchefer över Europa i 29 olika kategorier. Läs mer om European CEO här

Om Pernilla Ramslöv
Pernilla är serieentreprenör, VD och grundare för NOX Consulting samt grundare av CIOCO2 - ett initiativ för att hjälpa CIO:er att bygga hållbara IT-organisationer. Hon har tidigare vunnit utmärkelserna Näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör (2019, 2021), Årets VD (2019), Årets kvinnliga stjärnskott (2019) och Årets grundare kategori stora bolag (2023).

PERNILLA VINNER EUROPEAN CEO AWARDS I KATEGORIN IT-CONSULTING
Lisa Hartikainen 13 november, 2023
Dela detta inlägg
HÅLLBAR IT I PRAKTIKEN: IT-KONSULTENS ROLL I KULTURELLA FÖRÄNDRINGAR