Agile Analytics

Från Data till Actions

Anmälan stängd
Välkommen till en kväll där vi dyker in i den dynamiska världen av Agil utveckling i kombination med Analytics. Detta är en hands-on-kväll där du i workshopformat får möjlighet att lära dig Agile Analytics som passar för såväl verksamheten/affärssidan som för Data engineers. Är du ivrig på att sammankoppla agila metoder med data och analys så är detta eventet för dig!

Vi täcker grunderna i att omvandla affärsbehov till insikter och actions.
Fånga affärskraven, bygg snabba prototyper, ta in omedelbar feedback! Under workshopen lär du dig att effektivisera analysprocessen.

Efter eventet kommer du att ha lärt dig:

  • Genomföra omfattande affärsbehovsanalyser och intervjuer.
  • Skapa informationsmodeller och koppla dem till datakällor.
  • Prototypa instrumentpaneler och visualiseringar för omedelbar affärsåterkoppling.
  • Iterativt förbättra analytiska projekt för maximal effekt

Målgrupp
Är du analytiskt lagd och vill utveckla din förståelse för dataanalys inom agila metoder? Arbetar du redan med dataanalys och vill förbättra samarbetet med affärsteam, eller är du chef/ledare/beslutsfattare och vill accelerera analysarbetet i dina projekt? Den här workshopen är för dig! Inga förkunskaper krävs men viss förståelse för dataanalys, samt kännedom om agila metoder kan höja upplevelsen. 

Vi ses på NOX Place, där det bjuds på mingel, öl och snacks både före och efter presentationen.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

 TalareTalare

Siavoush Mohammadi

Senior Data/solutions Architect 

Siavoush (Sia) Mohammadi, grundare och produktchef på Daana AB, banar väg för data warehouse as a Service genom Daana. Med en rik bakgrund som sträcker sig över 14 år kombinerar Sia unikt analys, djupgående forskning, med praktisk erfarenhet inom arkitektur, utveckling och analytiska transformationer på organisationsnivå.

Med en MSc i teknisk fysik inkluderar Sias resa betydande forskning inom rymdfysik vid Institutet för rymdfysik i Sverige och samarbete med NASA-forskare i USA. Hans karriär är dedikerad till att möjliggöra för organisationer och individer att utnyttja kraften i data för affärsutveckling och samhällsnytta.

Som en skicklig Agile-coach för Sia också med sig en omfattande expertis inom agila metoder till sitt arbete. Hans certifieringar som SCRUM Master, SCRUM Product Owner och Agile Leader understryker hans engagemang för att främja agila miljöer som stimulerar innovation och anpassningsförmåga. 

Datum & Tid
tisdag
28 maj 2024
17:00 19:30 Europe/Stockholm
Plats

NOX Consulting AB

Brahegatan 2
Stockholm 114 37
Sverige
info@noxconsulting.se
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.