Bubbel och belopp

Strategi, skatter, försäkringar och maximering

Gratis
Antal
Den här kvällen tar vi ett helhetsgrepp om företagsekonomiska strategier med fokus på pensionsstrategier och skatteoptimering för egenföretagare. Vid detta tillfälle sammanför vi två välkända experter för att dela värdefulla insikter och ge konkreta tips. Vill du ge ditt sparande en energiinjektion? Då hälsar vi dig som är egenföretagare i NOX community välkommen till en kväll med ”guldkant"!
Ägaranalys

Pontus Hittrich (Placeringsrådgivarna) startar kvällen med att illustrera hur utdelningsutrymme växer över tid och hur du kan hantera ditt företags egna kapital på ett effektivt sätt. Genom en demonstration får du en djupare förståelse för utdelningsmöjligheter och hur du kan säkerställa att du fullt ut utnyttjar din K-10:a. 

Effektiva uttag ur bolaget och olika bolagsformers för- och nackdelar

Jonas Mårtensson (BDO) guidar oss genom för- och nackdelar med aktiebolag, samt praktiska råd för att skapa förståelse kring uttagsstrategier beroende på situation och behov.

Vi bjuder på bubbel och lättare snacks.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

 TalareTalare

Pontus Hittrich

AB Placeringsrådgivare

Pontus Hittrich, grundare till AB Placeringsrådgivarna sedan 2013 och i finans- och försäkringsbranschen sedan 2005. Är specialiserad på ägarledda bolag och deras särskilda möjligheter att skatteoptimera sina uttag mellan lön, pension och utdelning samt varvar detta, med för syftet, passande försäkringsprodukter och investeringsprodukter.


Talare

Jonas Mårtensson 

BDO Mälardalen AB

Jonas Mårtensson arbetar som auktoriserad revisor på BDO Mälardalen AB. Jonas har över 30 års arbetslivserfarenhet som auktoriserad revisor och tidigare redovisningskonsult. Han har stor erfarenhet av att hjälpa ägarledda bolag med rådgivning relaterat till deras ägande och brinner för sitt arbete.

Datum & Tid
tisdag
12 november 2024
17:00 19:30 Europe/Stockholm
Plats

NOX Consulting AB

Brahegatan 2
Stockholm 114 37
Sverige
info@noxconsulting.se
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.