Digitalt välkomstmöte för nya i NOX nätverk!

Anmälan stängd
Välkommen på välkomstmöte hos oss på NOX.


På onsdagar bjuder vi in till ett digitalt välkomstmöte för dig som är ny i vårt nätverk och är registrerad hos oss. Den digitala träffen är till för oss att få ett ansikte på varandra, att introducera NOX Consulting samt att berätta om hur vi arbetar. Vi går igenom vår affärsmodell, vår arbetsprocess, vi berättar lite om våra kunder och förfrågningar samt vårt erbjudande till er som tillhör NOX Community. Mötet syftar till att ge dig rätt förväntansbild av att samarbeta med NOX och vad vi erbjuder till dig som är en del av vårt nätverk.

Under mötet vill vi såklart börja lära känna dig, vad du vill göra och förstå vilken förväntan du har på NOX. Allt för att starta igång din resa med NOX på bästa sätt. Vår ambition är att besvara de funderingar du kan tänkas ha som ny hos oss och ge en känsla av vilka vi är. Efter detta har vi väldigt bra förutsättningar att bygga vidare på vår relation och hitta det bästa uppdraget till just dig!

Välkomstmötet pågår under ca 50 minuter och du kommer naturligtvis få chans att ställa dina frågor. Efter anmälan får du ett bekräftelsemail med länken till videomötet.

Varmt välkommen!

If you would like to join our welcome meetings in English, please send an email to noxcommunity@noxconsulting.se. 


Datum & Tid
onsdag
15 maj 2024
08:00 09:00 Europe/Stockholm
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.