Go Freelance

Välkommen på ett webinar där vi ger dig tips och best practice för att komma igång som egenföretagare!

Anmälan stängd
Är du IT-konsult och går i tankarna att starta eget?

Allt fler svenskar väljer att hoppa av sina fasta anställningar för att istället bli egenföretagare och konsulta genom det egna bolaget. Fördelarna är många; möjligheten att styra sin egen tid, den ekonomiska aspekten, och variationen i uppdrag är några av de främsta fördelarna enligt egenföretagarna i NOX-nätverket. Tack vare digitaliseringen kan dessutom många arbetsuppgifter utföras nästan var och när som helst idag, vilket skapar en ännu större frihet!

Innan det är dags att ta klivet till att bli egenföretagare kan det vara skönt att få lite råd och tips på vägen, på vad som är viktigt att tänka på innan du drar igång, hur marknadsläget ser ut för just din kompetens eller vilken bolagsform som är smartast. 

Under detta webinar berättar vi om vilka fördelar och risker som finns, delar med oss av best practise från över 3000 egenföretagare i NOX-nätverket samt besvarar alla dina frågor. Eventet riktar sig till dig som jobbar inom IT och går i tanken om att starta eget, eller precis har dragit igång med ditt egna bolag.

Varmt välkommen!


NOX CONSULTING AB

NOX är Stockholms ledande konsultförmedlare inom IT. Vi har byggt upp Stockholms starkaste nätverk av IT-kompetens bestående av 3000 seniora konsulter. Vi skiljer oss från den traditionella konsultförmedlaren genom vårt fokus på relationer, vår förmåga att skapa mervärde för våra kunder och erbjuda ett innovativt community för egenföretagare. Det gör att vi idag har förmånen att få hjälpa 140 kunder med deras olika kompetensbehov.


Datum & Tid
tisdag
16 maj 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.