Learning How To Learn

Workshop tillsammans med NOX

Biljetter för detta evenemang är slut
Låt oss lära tillsammans!

Vi vet att den enda hållbara strategin i en värld som ständigt förändras är att investera i sitt lärande. En viktig nyckel för att lyckas med det är att lära tillsammans med andra, och vi vill därför bjuda in till att lära tillsammans med oss och andra NOX:are. Gemensamt kommer vi att läsa kursen Learning How To Learn, som är precis som det låter - en kurs för att lära sig hur man på ett effektivt sätt kan lära nytt. 

Flera anställda hos NOX och i nätverket har redan gått kursen och alla vittnar om att den var helt fantastiskt givande och intressant!


Upplägg

Upplägget följer kursen "Learning How To Learn" som erbjuds gratis via www.coursera.org. Vi kommer att dela upp kursen i 8 olika tillfällen över 8 veckor. Varje tisdag ses vi digitalt för en workshop och diskuterar den senaste föreläsningen för delmomentet. Det är helt frivilligt att vara med vid alla tillfällen, men det är viktigt att du har sett den senaste föreläsningen inför workshopen. 

Om kursen

This course gives you easy access to the invaluable learning techniques used by experts in art, music, literature, math, science, sports, and many other disciplines. We’ll learn about how the brain uses two very different learning modes and how it encapsulates (“chunks”) information. We’ll also cover illusions of learning, memory techniques, dealing with procrastination, and best practices shown by research to be most effective in helping you master tough subjects.


Deltagande

För att delta och få tillgång till allt material är det viktigt att du anmäld dig BÅDE på Courseras hemsida (för material), samt här på denna event-sida (för workshopen). 

ANMÄL DIG TILL KURSEN HOS COURSERA

OBS, det står att kursen startar idag, men det står det varje dag.

Vi kommer att gå kursen utan certifikat, då är den helt gratis. Du kan dock vid anmälan välja att betala om du önskar att få ett certifikat också. 

Kursen rekommenderas att gå i 4 veckor, men vi kommer att dela upp den i 8 tillfällen.Tillfällen för gemensamma workshops:

    23 maj 15.00-16.00
    30 maj 15.00-15.40
    8 juni 15.00-15.40 (obs torsdag)
    13 juni 15.00-15.40

    5 september 15.00-15.40
    12 september 15.00-15.40
    19 september 15.00-15.40
    26 september 15.00-15.40


Datum & Tid
tisdag
23 maj 2023
15:00 16:00 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Consulting AB

info@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.