Modig finansiell planering för företagare

Gäster: Tin Fonder och Placeringsrådgivarna

Anmälan stängd
Behåll önskad levnadsstandard! Även efter pension, eller om du blir sjuk.

Detta är en återkommande tanke bland egenföretagare i NOX-nätverket. 

Än en gång bjuder vi in Pontus Hittrich från Placeringsrådgivarna, och denna kväll har han med sig Julia Holmsäter och Carl Armfelt från TIN Fonder. Tillsammans kommer de att dela med sig av sin långa erfarenhet och expertis inom området och bland annat reda i frågan - bibehållen, eller ökad levnadsstandard genom hela livet, samt modig placering i teknikdrivna tillväxtbolag.

Ta med alla dina frågor och känn dig välkommen till en interaktiv kväll på NOX Place, fullspäckad med bra tips och inspiration från aktie- och försäkringsvärlden.

Vi bjuder på dryck och lättare förtäring. 

Vi ses!

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och är ansluten i NOX Community.


Placeringsrådgivarna har som affärsidé att erbjuda sina kunder de mest kostnadseffektiva och förutsägbara lösningarna inom sparande, pension och försäkring. Detta gör de med stöd av tillstånd från Finansinspektionen och som anknutet ombud till det svenska värdepappersbolaget Alpcot AB samt som medlemmar i paraplyorganisationen Tydliga.

TIN Fonder är ett fristående fondbolag med en passion för investeringar i innovativa teknikföretag. Med målsättningen att generera en god avkastning gräver de på djupet i de bolag som de träffar. Fokus ligger på företag med bra affärsmodeller, tillväxt och lönsamhet.

 Agenda

17.00
Registrering och mingel
17.15
Modig finansiell planeringPresentation av Pontus Hittrich från Placeringsrådgivarna
17.50
Q&AStäll dina frågor till Pontus
18.00
PausFritt mingel och påfyllning av energi
18.15
Fonder och förvaltningPresentation av Julia Holmsäter och Carl Armfelt från TIN Fonder
18.50
Q&AStäll dina frågor till Julia och Erik
19.00
Tack!

 Talare

Pontus Hittrich

Pontus Hittrich, grundare av Placeringsrådgivarna. Han är en världsomseglare som sadlade om till finansbranschen 2006 som anställd på ett par mindre rådgivningsföretag. I december 2013 bildades Placeringsrådgivarna.

Julia Holmsäter

Julia har arbetat på TIN Fonder sedan start februari 2019 med fokus på marknad och försäljning. Julia har tidigare arbetat inom kapitalförvaltning sedan 2012 på Garantum och Atle Investment Management.

Carl Armfelt

Carl förvaltar TIN Ny Teknik sedan starten februari 2019. Innan arbetade han på Swedbank Robur som förvaltare med fokus på småbolagsfonder, däribland Swedbank Robur Ny Teknik. Carl har tidigare arbetat med aktier och förvaltning sedan 2007 på Brummer & Partners, Credit Agricole Cheuvreux och Nordea.

Datum & Tid
tisdag
16 maj 2023
17:00 19:00 Europe/Stockholm
Plats

NOX Consulting AB

Brahegatan 2
Stockholm 114 37
Sverige
info@noxconsulting.se
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.