NOX Discuss

En smygtitt in i framtidens AI-utveckling.

Anmälan stängd
Välkommen till en spännande diskussion om möjligheter och utmaningar med Artificiell Intelligens!

Följ med när dagens gäst; Fredrik Smedberg, senior utvecklare, testare och arkitekt med 20 år i branschen, delar med sig av sina insikter och lärdomar från olika AI-verktyg och assistenter. Under eventet kommer vi att gå igenom några av de senaste tekniska funktionsområdena inom AI som just nu är på väg att förändra spelplanen ordentligt.

Dagens NOX discuss riktar sig till dig som är utvecklare och/eller har en djup teknisk förståelse. 


NOX Discuss är en digital plats där vi samlas för att utbyta tankar, idéer och diskutera utmaningar inom de senaste tech- och utvecklingstrenderna. Vi tror på att när vi delar idéer, möjligheter och erfarenheter med varandra skapar vi nya möjligheter att utvecklas och att nå nya höjder, både privat och på uppdrag. 

Timmen börjar med en inspirerande introduktion om dagens ämne för att väcka tankar och sätta fart på våra hjärnor. Sedan delar vi upp oss i mindre grupper för att fördjupa oss i ämnet, diskutera och dela med oss av våra insikter. Mot slutet samlas vi igen för att dela våra mest betydelsefulla upptäckter från de olika grupperna.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.


Dagens diskussionsområden:

AI-Butler: En Helt Ny Verklighet
Koppla ihop GPT's API med andra kraftfulla OpenAI-API:er som Whisper och skapa din alldeles egna AI-butler. Ta steget in i framtiden och upptäck hur denna teknologi kommer att revolutionera vår vardag.

Quality First: Intervjuer i Realtid
Fredrik berättar om hur avancerade tekniken kan användas för att kvalitetssäkra intervjuer direkt från frontlinjen i Ukraina och skapa högkvalitativa nyheter för dagstidningar som SvD.

Organisations-Specifik Chat-Bot: Anpassad för Framtiden
Specialträna GPT med din egen data och skapa en chat-bot som är skräddarsydd för att möta dina unika behov. Vilka möjligheter och risker kommer med denna teknik?

Det Virtuella Företaget: Framtidens Affärer
Få en förhandsvisning av hur framtidens affärer kan se ut. Fredrik berättar hur man kan skapa och driva ett helt virtuellt företag utan att ha en enda anställd.

Dagens gäst:

Fredrik Smedberg

Fredrik är en mycket nyfiken mångfacetterad utvecklare, ingenjör och relativt nybliven ålänning. Han har arbetat med alltifrån att skriva zombie-attacksystem för FOI, göra en lekplatsinspektions-app, beräkna royaltymiljarder åt Spotify till att konstruera optiska markstationer åt Svenska Rymdaktiebolaget (SSC). Hans senaste intresse är människovänlig AI-teknik, exempelvis ChatGPT, och att utbilda och införa sådan hos bland annat SSC.

Datum & Tid
onsdag
29 november 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.