NOX Discuss

AI at the front line - nya perspektiv och nästa steg i utvecklingen.

Anmälan stängd
Välkommen till ett samtal för dig som lever och andas AI!

Kom och dela dina insikter, lär av andras erfarenheter och bidra till att forma framtiden för AI-teknologi. Vi tittar på hur AI förändrar våra dagliga rutiner, från arbetsplatsen till våra hem, samt utforskar framtida användningsområden för AI i vardagslivet. Detta är en möjlighet att nätverka med likasinnade och tillsammans utforska de senaste trenderna och innovationerna inom AI. 

Till dagens NOX Discuss har vi bjudit in Jan Pettersson, erfaren utvecklare och NOX-konsult. Han kommer att fokusera på hur AI kan revolutionera utvecklingen och bidra till effektivare och mer meningsfulla arbetsprocesser.

Dagens NOX discuss riktar sig till dig som är utvecklare och/eller har en djup teknisk förståelse. 


NOX Discuss är en digital plats där vi samlas för att utbyta tankar, idéer och diskutera utmaningar inom de senaste tech- och utvecklingstrenderna. Vi tror på att när vi delar idéer, möjligheter och erfarenheter med varandra skapar vi nya möjligheter att utvecklas och att nå nya höjder, både privat och på uppdrag. 

Timmen börjar med en inspirerande introduktion om dagens ämne för att väcka tankar och sätta fart på våra hjärnor. Sedan delar vi upp oss i mindre grupper för att fördjupa oss i ämnet, diskutera och dela med oss av våra insikter. Mot slutet samlas vi igen för att dela våra mest betydelsefulla upptäckter från de olika grupperna.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.

Dagens gäst:Jan "Janne" Pettersson

Som en erfaren frontendutvecklare med flera års bakgrund i branschen, har Janne alltid haft ett brinnande intresse för att finjustera och optimera inte bara kod, utan även livets olika aspekter. Hans passion för teknologi och innovation har lett honom till att omfamna artificiell intelligens som ett kraftfullt verktyg för att uppnå dessa mål. 

Datum & Tid
torsdag
1 februari 2024
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.