NOX Discuss

AI, högt och lågt - en diskussion om samtiden och framtiden

Anmälan stängd

Till dagens NOX Discuss har vi bjudit in den nystartade podden "Så funkar AI, med Anders och Peder" som kommer att guida oss genom sin process och studieresa som ledde fram till att de startade en podd om AI. Anders och Peder kommer på dagens event att lyfta våra tankar kring AI:s universum, ställa frågor, vända på stenar och ventilera kring de möjligheter och utmaningar som finns inom området. Alla intresserade är välkomna, häng med!

NOX Discuss är en digital plats där vi samlas för att utbyta tankar, idéer och diskutera utmaningar inom de senaste tech-trenderna. Vi tror på att när vi delar idéer, möjligheter och erfarenheter med varandra skapar vi nya möjligheter att utvecklas och att nå nya höjder, både privat och på uppdrag. 

Timmen börjar med en inspirerande introduktion om dagens ämne för att väcka tankar och sätta fart på våra hjärnor. Sedan delar vi upp oss i mindre grupper för att fördjupa oss i ämnet, diskutera och dela med oss av våra insikter. Mot slutet samlas vi igen för att dela våra mest betydelsefulla upptäckter från de olika grupperna.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och ansluten i NOX Community.


Dagens diskussionspunkter:

  • Vilka möjligheter ser du för företag att implementera AI och vad är utmaningarna?
  • Hur använder vi AI på ett ansvarsfullt sätt?  Vad är ansvarsfullt?
  • Vem behöver känna till vad om AI?
  • Hur kan vi använda AI för att främja hållbarhet? 

Dagens gäster:

Så funkar AI, med Anders och Peder

I podden "Så funkar AI" ger sig Anders Rennermalm och Peder Lindencrona ut på en studieresa där de lär sig om hur människor och organisationer kan ta till sig AI. På studieresan har de medresenärer som delar med sig av sin kunskap och deras roll är att ställa de där frågorna som vi alla funderar på.

Anders är egen konsult och del av NOX-nätverket. Han har oftast uppdrag som interimschef och ledare inom IT och IT-strateg. 

Peder är grundare till ett SaaS-bolag och arbetar med produktledning. Han är även engagerad rådgivare för bolag där egenutvecklad programvara är en viktig del av affären. 

https://safunkarai.se/ 

Datum & Tid
tisdag
21 maj 2024
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.