NOX Open Lunch

Ställ dina frågor om bokföring och lön

Anmälan stängd
Välkommen på Open Lunch med NOX!

Denna gång kommer vi att besvara alla dina frågor kring bokföring och lön - allt ifrån bokföring av skattekonto, bokföringslagen, förmånsbil och vanliga fallgropar. Kort sagt, allt det där som man bara vill kunna när man driver eget bolag!

Ta chansen att ställa dina frågor om bokföring och lön till Zandra, Johanna och Anna. Alla tre har egna företag och hjälper passionerat kunder med lön, bokföring, bokslut mm. De delar med sig av sina bästa tips för att livet som företagare ska bli så enkelt som möjligt. 

På denna open lunch kommer vi tillsammans att diskutera:

  • De bästa råden till dig som precis startat eget företag
  • Allt du behöver känna till om lön och förmåner
  • Vanliga fallgropar och hur du undviker dem

Konceptet open lunch innebär att du är varmt välkommen att delta hela lunchen eller poppa in i några minuter för att ställa en fråga eller lyfta en tanke. Det är valfritt och helt upp till dig.

Varmt välkommen! 

Detta event är för dig som är frilansande IT-konsult och som är ansluten i NOX Community.


Talare

Zandra Hagström

Zandra driver nystartade Hagströms lön & Redovisning AB med säte i Höganäs. Zandra arbetar digitalt med sina kunder och sköter hela löneprocessen samt HR för företag i varierande storlekar. Hon arbetar även med redovisning där hon hjälper sina kunder med allt från löpande bokföring till enbart årsbokslut.
Talare

Johanna Nordin Bengtsson

Johanna driver företaget JN Ekonomi & Administration AB med säte i Höganäs sedan ca 3 år tillbaka. Johanna har arbetat som redovisningskonsult i 7 år och älskar sitt jobb! Hon brinner för redovisning och sköter all bokföring tillsammans med sina kunder digitalt, vilket innebär att det inte spelar någon roll var i landet kunderna befinner sig.
Talare

Anna Wadén Winqvist

Efter att ha arbetat med redovisning i över tio år startade Anna 2019 Accounting Makes Me Happy AB. Hon har kunder över hela landet och inom olika branscher. Anna jobbar helt digitalt med målet att kunderna ska älska bokföring lika mycket som hon gör!


MODERATOR

Julia Widerståhl - NOX Consulting AB

Julia är sedan hösten 2022 event manager på NOX. Hon har en kandidat i ekonomi och administration i grunden och har de senaste åren arbetat med event för CXO-er och chefer inom bland annat IT, marketing, HR och ekonomi. 


Co-Moderator

Josef Ramslöv - NOX Consulting AB

Josef är COO och medgrundare till NOX år 2011. Han har lång erfarenhet av affärsutveckling, start-ups och är en av NOX interna experter på avtal och juridik. Josef har även tidigare själv arbetet som egenföretagande konsult.


Datum & Tid
tisdag
30 maj 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.