NOX Open lunch

Ställ dina frågor om ekonomi och investeringar

Anmälan stängd

Smarta investeringar

med Mohammed Salih och Jacob Libermann från FundlerVälkommen till open lunch -formatet där frågorna bygger samtalet. Denna gång går vi igenom flera viktiga ämnen som kan hjälpa dig att hantera din ekonomi och dina investeringar på ett smart och hållbart sätt.

Först och främst tar vi oss an deklarationen och hur du kan tänka kring att investera din eventuella återbäring på bästa sätt. Det kan vara svårt att veta hur man ska använda sina pengar på ett klokt sätt, men vi kommer att ge dig tips och råd för att göra processen så smidig som möjligt.

Vi kommer också att gå igenom och diskutera en oroande omvärld och hur det kan påverka dina investeringar. Vi har nyligen sett bankkollapser, ökad arbetslöshet och energikriser runt om i världen, och det kan vara svårt att veta hur man ska agera i en sådan situation. Vi kommer att gå igenom olika strategier och tekniker som kan hjälpa dig att skydda ditt sparade kapital.

För den som funderar på att fortsätta investera i denna tid av osäkerhet, kommer vi också att prata om vilka marknader som kan vara mest gynnsamma och hur man kan tajma dem på bästa sätt. Att investera regelbundet över tid är en viktig strategi för att bygga upp en portfölj, men det kan också vara svårt att veta när man ska köpa eller sälja.

Slutligen kommer vi att prata om fondrobotar och deras roll i framtiden. Dessa automatiserade investeringsplattformar har blivit alltmer populära de senaste åren, men vad innebär de egentligen och är de rätt för dig? Vi kommer att ge dig en överblick över hur fondrobotar fungerar och hur de kan hjälpa dig att investera mer effektivt.

Konceptet open lunch innebär att du är varmt välkommen att delta hela lunchen eller poppa in i några minuter för att ställa en fråga eller lyfta en tanke. Det är valfritt och helt upp till dig.

Varmt välkommen!

Detta event är för dig som är IT-konsult och ansluten i NOX Community.


Mohammed Salih

Mohammed är en erfaren finansarbetare med fem års erfarenhet inom området. Han är för närvarande anställd som sparekonom på Fundler, där han tidigare var konsult. Mohammed är också en välkänd författare och podcaster inom finansiella frågor. Han är författare till boken "Börsen för alla" och värd för två populära poddar, "Tillsammans mot miljonen" och "Fundler Weekly". Han har också ett starkt närvaro på sociala medier med sitt Instagram- och TikTok-konto, "Mohammedsvagtillmiljonen".

Jacob Libermann

Jacob är en erfaren kapitalförvaltare med 10 års erfarenhet inom branschen. Han har varit en del av Fundler sedan starten och har spelat en viktig roll i företagets framgång. Under de senaste 3,5 åren har Jacob även varit programledare för Fundamentalt/Fundler Weekly, där han har delat med sig av sin expertis och insikter i finansvärlden. En av Jacobs starka drivkrafter är att demokratisera sparande och göra investeringar mer tillgängliga för fler människor. Han tror att alla ska ha möjlighet att ta kontroll över sin ekonomiska framtid och strävar efter att göra detta möjligt genom sitt arbete på Fundler.

MODERATOR

David Leander - NOX Consulting AB


Datum & Tid
tisdag
25 april 2023
11:30 12:30 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Consulting AB

info@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.