Vad är AI, egentligen?

Anmälan stängd


Framtiden kommer att formas av de som förstår teknik och har förmågan att omsätta detta till värde. Artificiell Intelligens som teknikområde påverkar alla människors liv, alla företag och hela samhället i grunden, och därför vill vi bjuda in dig till att starta dagen med ett webinar där vi på ett enkelt sätt förklarar denna teknologi. 

Maria Hjorth, CIO på NOX Consulting kommer att bidra med kunskap och insikter om hur AI fungerar och reda ut begreppen Machine Learning och Deep learning, LLM (Large Language Model) och generativ AI, samt datorns funktion och hur ett AI-system praktiskt fungerar. Vi kommer även att belysa framtida användningsområden inom AI och lyfta konkreta exempel på hur AI idag kan används ur ett affärsperspektiv, samt diskutera etik och moral inom området.

Detta event vänder sig till dig som vill utveckla din tekniska grundförståelse för hur AI fungerar, och vill hänga med i samtalet ur ett privat- och affärsperspektiv. Inga förkunskaper krävs.

Ta chansen att på ett okomplicerat sätt förstå grunderna till världens idag mest snabbväxande område inom IT och passa på att ställa frågor. 

Varmt välkommen!

Talare


Talare

Maria Hjorth

CIO, NOX Consulting AB


Datum & Tid
tisdag
9 april 2024
08:00 09:00 Europe/Stockholm
Plats

Online Event

--Online Event--
--Online Event--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.