Världens Härligaste Möte

- Rånäs Slott 2024

Anmälan stängd
Världens Härligaste Möte™ goes Rånäs (igen)!

Anmälan till konferensen har stängt. Om du vill ansöka om en sen plats, vänligen maila noxcommunity@noxconsulting.se. 

Efter vår senaste mycket uppskattade konferens, Världens Härligaste Möte™ på Rånäs Slott, har vi bestämt oss för att göra en favorit i repris och åka tillbaka. Vårens konferens kommer med ett liknande upplägg, men vi lovar nya insikter och upplevelser i en fantastisk slottsmiljö! VHM är en konferens där du förutom möjligheten till kompetensutveckling och inspiration, får chansen att nätverka och lära känna andra konsulter i NOX-nätverket, och självklart oss som jobbar på NOX.

Konferensen börjar och slutar med en härlig lunch. Däremellan ska vi inspireras, lära nytt, umgås och framförallt ha riktigt galet kul tillsammans! Temat för vårens konferens är framtidens IT-konsult. Hur ska vi tänka kring den snabba utvecklingen inom IT-branschen och hur förbereder vi oss för det oväntade i denna ständigt föränderliga värld? Två stora, men ack så viktiga frågor för dig som är IT-konsult och vill hålla dig relevant på marknaden. 

Dag 1

Efter ankomst och lunch tillsammans kickstartar vi konferensen tillsammans med energiknippet och entreprenören Sofi Franzén, VD och grundare av Eventyr. Sofi kommer att dela med sig av framgångsrika strategier för att navigera genom perioder av förändring och hur du står starkare på andra sidan. Dagen fortsätter sedan med aktiva diskussioner och workshops i härlig slottsmiljö. Mot kvällen samlas vi i den magiska Sjöbastun där vi avnjuter bubblande dryck och ostar innan vi byter om inför en förtrollande trerättersmiddag i en av slottets anrika matsalar. Alternativ aktivitet finns för dig som inte önskar bastubad.

Dag 2

Dag två startar med en generös frukost innan vi fortsätter ut i slottsträdgården för en frisk reflektion. Vi fokuserar sedan resten av förmiddagen på ett av de områden som är mest relevant för dig som IT-konsult att ha koll på för framtiden, hur vi digitaliserar hållbart. Tillsammans med Pernilla Ramslöv, NOX egna VD, undersöker vi hur du som egenföretagare gör dig redo för kundernas framtida behov och utvecklar din unika konkurrenskraft. Vi avrundar tillsammans på slottet med en härlig lunch och sedan fortsätter lärandet på valfri plats.

Biljettpris: från 5090 SEK ex. moms. 

Det finns ett begränsat antal platser. Konferensen är för dig som är frilansande IT-konsult och är ansluten i NOX Community.

Vi ses! 

Kan inte peka ut en specifik sak utan det är helheten med utmärkta föreläsningar, deltagare, plats, mat och hela arrangemanget! 
- Deltagare April 2023

Den välkomnande och öppna gemenskapen, det kändes som att folk verkligen ville lära känna en, vilket sporrade en själv också i sin tur! 
- Deltagare April 2023


Rånäs Slott

Rånäs slott är beläget norr om Mörby Slott och invigdes år 1844. Med inspiration från italiensk arkitektur är inget rum är det andra likt, oavsett om det gäller hotellrum, matsalar eller sällskapsrum så skiljer de sig åt. 

På Rånäs Slott tillagas maten med bredd och inslag från både det klassiska svenska köket såväl som de större internationella köken. Råvarorna handplockas i första hand från lokala producenter såsom; Väddö Gårdsmejeri, Löfsta Gårdsmejeri, Muskö Rökeri, Roslagskött och Fogdö Lax.

GästTalare

Sofi Franzén

Sofi är grundare och VD till eventbyrån Eventyr. Hennes övertygelse är att ett gott företagsklimat främjar både medarbetarens och företagets utveckling. Hon brinner för att tillsammans med sina kollegor skapa en kultur där de vet vart de ska, hur de ska nå dit och att de känner att de gör en spännande resa tillsammans. Utöver hennes arbete på Eventyr är hon engagerad i en rad styrelser, i mentorskap och i engagemang för att hjälpa unga entreprenörer.

Sofi utsågs till Årets VD (2018) av motivation.se. Eventyr har även vunnit guld i Publishingpriset (2023), nominerade till både Årets byrå och Svenska Designpriset (2023). 

Talare

Pernilla Ramslöv

Pernilla Ramslöv är en serieentreprenör med över 20 års erfarenhet inom IT-branschen. Idag är hon VD och grundare av NOX Consulting. Pernilla är också initiativtagare till CIOCO2, ett nätverk för beslutsfattare inom IT med syfte att öka medvetenheten om den klimatpåverkan som digitalisering medför och skapa förutsättningar för företag och organisationer att bygga en hållbar IT-miljö. Som medlem i 17-nätverket för Sveriges mest framgångsrika kvinnliga entreprenörer arbetar hon även för att ge kvinnor lika möjligheter att utveckla sina företag. 

Pernilla har utsetts till Årets Mäktigaste Kvinnliga Entreprenör inom näringslivet (2019, 2021), Årets VD (2019), Årets Kvinnliga Stjärnskott för EY Entrepreneur of the Year (2019), Årets grundare av Founders Allianz (2023) och Årets CEO kategori IT-Consulting av European CEO Magazine (2023) . Pernilla är även en energikick som brinner för innovation, hållbarhet och entreprenörskap.

 Detta ingår i biljetten

Biljettpris: från 5090 SEK ex. moms. 

 • Övernattning på Rånäs Slott i dubbelrum
 • Lunch för dag 1 och 2
 • Fika mellan konferenspass för dag 1 och 2
 • Välkomstdrink
 • 3-rätters middag inklusive vinpaket
 • Frukost på hotellet
 • Konferensprogram med inspiration, workshops och presentationer för dag 1 och 2.
 • Abonnerad sjöbastu med badtunnor och bar

Tillkommer:

 • Övrig dryck
 • Enkelrumstillägg: 500kr ex. moms
 • Övriga tilläggsbeställningar

 Resa till Rånäs

Rånäs Slott ligger 67,5km från Stockholms Central. 

Med bil: 58 minuter via E18
Kommunalt: 1 timme och 59 minuter med buss från Universitetet via Rimbo.
Med cykel: 3 timmar och 42 minuter via Gamla Norrtäljevägen

Vi tar oss till Rånäs Slott på valfritt sätt men vi uppmuntrar samåkning för er som tar bilen.

Datum & Tid
fredag
26 april 2024
Start - 11:00
lördag
27 april 2024
Slut - 13:00 Europe/Stockholm
Plats

Rånäs Slott

Rånäs Slott
Rånäs SE-AB 76296
Sverige
--Rånäs Slott--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.