Världens Härligaste Möte - Rånäs Slott

Biljetter för detta evenemang är slut
Världens Härligaste Möte™ goes Rånäs!

Vi har stängt anmälan för konferensen, men det finns fortfarande möjlighet att skicka en förfrågan till oss om du vill hänga med. Vi gör då allt vi kan för utöka bokningen! Maila oss på noxcommunity@noxconsulting.se

Efter den mycket uppskattade konferenskoncept Världens Härligaste Möte™ hösten-22 kommer nu uppföljaren. Denna gång med ett liknande upplägg, men med helt nya upplevelser på Rånäs Slott! VHM är en konferens där du får chans att nätverka och lära känna andra konsulter i NOX nätverk och självklart oss som jobbar på NOX.

Konferensen börjar och slutar med en härlig lunch. Däremellan ska vi inspireras, fascineras, umgås, nätverka och framförallt ha riktigt j**vla kul tillsammans! Temat för vårens konferens är självledarskap och personlig utveckling, både för dig i rollen som konsult och privat.

Dag 1

Efter ankomst och lunch tillsammans kickstartar vi konferensen tillsammans med författaren och föreläsaren Svante Randlert. Svante kommer att dela med sig av hur du kan skapa ditt eget drömledarskap. Hur du kan skapa goda, enkla vanor kring din egen utveckling i vardagen – och hur kan du släppa taget om gamla ovanor. Dagen fortsätter sedan med aktiva diskussioner och workshops i härlig slottsmiljö. Mot kvällen samlas vi i den magiska Sjöbastun där vi avnjuter bubblande dryck och ostar innan vi byter om inför en förtrollande trerättersmiddag i en av slottets anrika matsalar. Alternativ aktivitet i slottsmiljö finns för dig som inte önskar bastubad.

Dag 2

Dag två startar med en generös frukost innan vi fortsätter ut i slottsträdgården för en frisk reflektion. Vi fortsätter sedan in i slottet och fokuserar resten av dagen på Hållbar IT. Tillsammans med Pernilla Ramslöv och Helena Sjöström, NOX egna VD och Vice VD, får du som egenföretagare inspiration om hur du kan vara med och driva en positiv förändring i dig själv och andra. Vi avrundar tillsammans på slottet med en härlig lunch och sedan fortsätter lärandet på valfri plats.

KONFERENSPROGRAM

Biljettpris: 4400 SEK ex. moms. 

Det finns ett begränsat antal platser.

Vi ses! 

Rånäs Slott

Rånäs slott är beläget norr om Mörby Slott och invigdes år 1844. Med inspiration från italiensk arkitektur är inget rum är det andra likt, oavsett om det gäller hotellrum, matsalar eller sällskapsrum så skiljer de sig åt. 

På Rånäs Slott tillagas maten med bredd och inslag från både det klassiska svenska köket såväl som de större internationella köken. Råvarorna handplockas i första hand från lokala producenter såsom; Väddö Gårdsmejeri, Löfsta Gårdsmejeri, Muskö Rökeri, Roslagskött och Fogdö Lax.

GästTalare

Svante Randlert

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare med över 150 föredrag per år när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. 

Med avstamp i sin roll som entreprenör bidrar Svante till nya insikter och kunskaper om framgångsrika affärer och hur du driver ett bolag framåt även i oroliga tider. I sin bok ”Drömledarskapet” (2020) betonar han vikten av att anpassa sig och ledarskapet utifrån den ständiga förändringen av samhället, beteenden, behov och teknik. Vad du bör göra idag för att prestera bättre imorgon?

 Detta ingår i biljetten

Biljettpris: 4400 SEK ex. moms. 

 • Övernattning på Rånäs Slott i dubbelrum
 • Lunch för dag 1 och 2
 • Fika mellan konferenspass för dag 1 och 2
 • Välkomstdrink
 • 3-rätters middag inklusive vinpaket
 • Frukost på hotellet
 • Konferensprogram med inspiration, workshops och presentationer för dag 1 och 2.
 • Abonnerad sjöbastu med badtunnor och bar

Tillkommer:

 • Övrig dryck
 • Enkelrumstillägg á 500kr ex. moms
 • Övriga tilläggsbeställningar

 Resa till Rånäs

Rånäs Slott ligger 67,5km från Stockholms Central. 

Med bil: 58 minuter via E18
Kommunalt: 1 timme och 59 minuter med buss från Universitetet via Rimbo.
Med cykel: 3 timmar och 42 minuter via Gamla Norrtäljevägen

Vi tar oss till Rånäs Slott på valfritt sätt men vi uppmuntrar samåkning för er som tar bilen.

Datum & Tid
fredag
21 april 2023
Start - 11:00
lördag
22 april 2023
Slut - 13:00 Europe/Stockholm
Plats

Rånäs Slott

Rånäs Slott
Rånäs SE-AB 76296
Sverige
--Rånäs Slott--
Få vägbeskrivning
Organisatör

NOX Community

noxcommunity@noxconsulting.se
DELA

Se vad andra tycker om detta event, och gå med i konversationen.